Magyar Hosting

Közlemény Általános Szerződési Feltételek változásáról

Az Magyar Hosting Kft. módosítja az általa nyújtott (web)tárhely, VPS, domain regisztráció és domain fenntartás szolgáltatások Általános Szerződési Feltételeit (továbbiakban ÁSZF) az alábbiak szerint.

2015. október 30-án új tárhely, VPS és domain ÁSZF kerül bevezetésre, az ezen időpont után rendelt tárhelyekre és domainekre már az új ÁSZF vonatkozik.

A korábban kötött szerződések esetén a régi ÁSZF helyébe az újak lépnek. Ezen változás hatályba lépésének dátuma: 2015. október 30.

Webtárhely és domain szolgáltatások
Webtárhely és domain szolgáltatások esetén a változás nem részleges, az ÁSZF egészére kiterjed. A szolgáltatási feltételeket teljesen újrafogalmaztuk annak érdekében, hogy minden ügyfelünk és leendő ügyfelünk számára egy egyértelműbb, átláthatóbb és érthetőbb ÁSZF-fel szolgálhassunk, egyúttal bevezetésre kerülnek új, kényelmes, választható fizetési módok: Automata PayPal fizetés és Automata bankkártyás fizetés.

A meglévő tárhely szolgáltatások műszaki- és díjparaméterei nem változnak!

A domain szolgáltatások műszaki tartalma nem változik. A regisztráció és hosszabbítás díjai bizonyos nemzetközi végződések esetén változnak. Aktív domain nevek esetén az új ár a következő hosszabbításnál esedékes, tehát a már kifizetett időszakot a változás nem érinti. A megújult domain árlista a online.mhosting.hu/domainchecker.php címen érhető el.

VPS szolgáltatások
HDD VPS és SSD VPS szolgáltatások esetén az ÁSZF változás részleges, az alábbiakban kiemeljük az érdemi változásokat:

  • Az ÁSZF bekezdései sorszámozást kapnak
  • Bevezetésre kerülnek új fizetési módok: Automata PayPal fizetés és Automata bankkártyás fizetés (3.7, 3.8 és 3.9 pontok)
  • Egyértelműbb meghatározást kapott a vállalt rendelkezésre állás és a tervezett karbantartás (2.1, 2.8, 2.9 pontok)
  • Pontosításra került a VPS üzemeltető (előfieztő) felelőssége és incidens esetén a VPS korlátozhatósága (2.13, 4.2, 4.3, 4.15, pontok)
  • A kapcsolattartásra vonatkozó bekezdések módosítva lettek (7.1, 7.4, 7.5, 7.14 pontok)
  • Pontosításra került a VPS szolgáltatás online megrendelésének, módosításának és felmondásának menete (5. és 6. pontok)
  • Az ÁSZF lementhető változata bevezetésre kerül

 

Az új és régi szerződési feltételek az alábbi oldalunkon érhetőek el teljes terjedelemben: www.mhosting.hu/aszf

Felmondási jog és elfogadás

Mivel a szolgáltatások szerződési feltételei teljesen vagy részlegesen megújulnak, Önnek joga van a szerződést felmondani. Amennyiben úgy gondolja, hogy a változás az Ön számára hátrányos, úgy az Eht. 132. $ (4) és (5) bekezdéseiben meghatározott jog szerint a szolgáltatást következmények nélkül  felmondhatja a törvényben előírt 15 napos határidőig, azaz 2015. okbóber 15-ig.
Ebben az esetben felmondás esetén kérjük ügyfélszolgálatunkon emailben vagy az ügyfélkapu erre szolgáló felületén kezdeményezze a lemondást.

Amennyiben az új feltételeket elfogadja, úgy nincs semmi teendője, ha ennek ellenkezőjét nem jelzi, az az új feltételek elfogadásának minősül.

Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban bármilyen kérdése van, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére. Keressen minket bizalommal!
Telefon: +36 1 700 2323, email: info@mhosting.hu

Közzétéve: Budapest, 2015.09.29.
Utolsó módosítás: Budapest, 2015.09.29.

 

Official PayPal Seal
CIB Bank
MasterCard, Visa, Visa Electron, Maestro
PayPal