Magyar Hosting

Cloudflare - Magyar Hosting partner

Elérhetővé vált a Magyar Hosting tárhelycsomagjainál a Cloudflare!

Élvezze Ön is a CloudFlare és a Railgun™ összes előnyét, tárhelyeink optimalizálva vannak rá!*

 

Mi is az a Cloudflare?

Tegye weboldalát biztonságosabbá, gyorsabbá!

A Cloudflare és a hozzá tartozó Railgun™ segítségével még megbízhatóbbá, gyorsabbá, és biztonságosabbá teheti weboldalát. A Cloudflare célkitűzése amellett, hogy még gyorsabbá teszi a honlapok működését, egyúttal biztonságosabbá is teszi azokat. Proxyként működve az Ön weboldalának látogatói és a mi szervereink között, a honlap tartalmának intelligens gyorsítótárazásával képes felgyorsítani annak betöltődését, valamint kiszűrni a rosszindulatú forgalmat. A Cloudflare 115 adatközpontot működtet, és több mint 6 millió weboldal alkalmazza szerte a világon, melyek között egyaránt találunk webshopokat, kis- és nagyvállalati honlapokat, valamint blogokat is.

*A Cloudflare és Railgun™ Ingyenes és Email tárhelyeink kivételével mindegyik tárhelycsomagunknál elérhető.

Cloudflare Optimized Partner
 

Gyorsabb weboldal

Gyorsabb sebesség

A Cloudflare segítségével akár 50%-kal gyorsabban töltődhet be weboldala. Az intelligens gyorsítótárazásnak köszönhetően a Cloudflare eltárolja meghatározott ideig az oldal statikus elemeit, ezáltal elősegítve a gyorsabb betöltődést, így csökken a szerverekre gyakorolt terhelés is, és hatékonyabban futhat weboldala.

Nagyobb biztonság

Nagyobb biztonság

A világon több mint 6 millió weboldal használja a Cloudflare hálózatát, mely annál intelligensebbé válik, minél többen csatlakoznak hozzá. A látogatói minták valós idejű elemzésével a Cloudflare többek között képes kiszűrni a kártékony forgalmat, valamint kivédeni a spameket a kapcsolatfelvételi űrlapokon keresztül.

Hasznos funkciók

Hasznos funkciók

A Cloudflare a nagyobb biztonság és teljesítmény mellett olyan hasznos megoldásokat nyújt, mint például a IPv6 kompatibilitás, hasznos statisztikák a fenyegetésekről és a forgalomról, és a mindig elérhető weboldal, mellyel szerverleállás esetén is elérhető maradhat weboldala a Cloudflare gyorsítótárazó technológiájával.

Mit nyújt a Cloudflare-hez tartozó Railgun™  technológia?

A Railgun™ technológiával kiegészülve a Cloudflare a weboldalak nem gyorsítótárazott oldalait képes felgyorsítani nagymértékben. Míg a Cloudflare automatikusan eltárolja a 65%-át a weboldalaknak, addig a maradék 35% nem tárolható, mivel dinamikus tartalomról van szó, vagy a gyorsítótárazás le van tiltva ezeknél. A Railgun ezt a maradék 35%-ot képes felgyorsítani, ami leggyakrabban a bevezető HTML része a weboldalaknak. A Railgun™  egy kattintással bekapcsolható a tárhelyhez tartozó cPanelen keresztül, a Cloudflare alkalmazásban.

A Cloudflare INGYENESEN elérhető! Hogyan lehet regisztrálni rá? 
A Cloudflare összes alap funkcióját tartalmazó változata teljesen ingyenes, melyet az ügyfélkapun történő bejelentkezés után az Ön tárhelyéhez tartozó cPanel felületen keresztül tud elérni (Ingyenes és Email tárhelyeink kivételével), és itt tud regisztrálni a szolgáltatásra, pár kattintással! A Cloudflare fizetős csomagjai még nagyobb biztonságot és több lehetőséget nyújtanak, ezeket hamarosan erről az oldalról is elérheti.

MEGNÉZEM A TÁRHELYCSOMAG KATEGÓRIÁKAT!
 

Ha bármilyen kérdése merülne fel keressen minket bizalommal éjjel-nappal elérhető ügyfélszolgálatunkon!

 

Official PayPal Seal
CIB Bank
MasterCard, Visa, Visa Electron, Maestro
PayPal