Magyar Hosting

Drága a webtárhelyed? Van olcsóbb megoldás!

Drága a webtárhelyed? Van olcsóbb megoldás!

A minőség most megfizethető! Ha olcsó vagy akár ingyenes webtárhelyet szeretnél, most jó helyen jársz. Igen, jól látod, webtárhelyet adunk ajándékba, ha nálunk vásárolsz domaint! Ha van domained, akkor is jól jársz, hiszen ritka a piacon ilyen minőségben ennyiért tárhely!

Webtárhely olcsón? Elég ez nekem?

Azért, mert valami olcsó, nem kell, hogy rossz legyen! A Tarhely.com-nál már ÉVI nettó 900 Ft-tól kapható minőségi web- és email tárhely, mely elegendő egy normál látogatottságú és igénybevételű honlap futtatásához! Az olcsóság gyakran a minőség rovására megy. A Magyar Hosting Kft. által kínált tárhelyek azonban nem az olcsó anyagok és szakemberek alkalmazása végett kerül csak ennyibe. Ennek oka sokkal inkább a viszonteladói hálózat kikerülése és a tisztán magyar tulajdonú cég, mely nem vár el a külföldi multikhoz hasonló profitot. A Magyar Hosting Kft. ugyanakkor nem egy kezdő, kicsi vállalkozás, nagy volumenben kezelünk tárhelyeket, a nagy volumen mindig együtt jár a kedvező árral.

Gyors honlapot szeretnék olcsó tárhelyen, létezik ez?

Amennyiben egy átlagos terhelésű honlapot üzemeltetsz, IGEN! Szervereink a magyar Internet gerinchálózatának nevezett BIX központban működnek, ahol a leggyorsabb internetelérést tudjuk biztosítani ügyfeleinknek. Szervereinken sem spórolunk, mindig új, jó minőségű gépeket vásárolunk és a legjobb szoftverekkel üzemeltetünk. Munkatársaink magasan képzett, tapasztalt szakemberek. Ha bizonytalan vagy a dolgodban, melyik tárhelycsomag vagy szolgáltatási variáció lenne a legideálisabb számodra, kattints ide ingyenes online ügyfélszolgálatunk eléréshez! Szakértő tanácsokkal segítünk a legideálisabb tárhely kiválasztásában! Ha nem szívesen chatelsz, hívhatsz bennünket telefonon is a 06 1 700 2323 számon!

Csomagjainkat ide kattintva böngészheted át.

Több honlapom van, több tárhelyen, mégsem kapok kedvezményt a webtárhely árából! Van erre is megoldás?

IGEN, van! Cégünk egy különleges ajánlattal fordul azok felé, akik több honlapot üzemeltetnek. Korlátlan és óriás tárhelyeinkből elég egyet bérelned, így jóval kedvezőbb áron hosztolhatod weboldalaidat. Ne fizess feleslegesen többet, nézd át Neked szóló csomagajánlatainkat ide kattintva.

Tarhely.com

 

Official PayPal Seal
CIB Bank
MasterCard, Visa, Visa Electron, Maestro
PayPal