Magyar Hosting

Fizetési feltételek

Fizetési feltételek

A Websupport Magyarország Kft. weboldalain rendelhető szolgáltatásokat többféle módon, online és offline is kifizetheti, ezen az oldalon összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat.

A fizetés menete
A megrendelés során lehetősége van kiválasztani, hogy mely fizetési módot választja, ez a paraméter később is módosítható. A megrendelés leadása után egy díjbekérőt (proforma számlát) állítunk ki a szolgáltatások részleteivel és a fizetendő díjjal. A díjbekérő a rendelés után azonnal elérhető az ügyfélkapuból, valamint emailen is kiküldésre kerül. Online fizetési mód választása esetén a kifizetés az ügyfélkapuból megnyitott díjbekérőn szereplő fizetési linkre vagy gombra kattintva indítható. Átutalás választása esetén a díjbekérőn feltüntetett bankszámlaszámra utalással teljesíthető a kifizetés.
A befizetés megérkezésének regisztrálása online fizetés esetén automatikusan megtörténik a fizetési folyamat végén, átutalás esetén a banki forgalom kézi feldolgozása során, a bankszámlánkon történő jóváírást követően.

A befizetés előtt kérjük ellenőrizze a díjbekérőn szereplő adatokat, mivel a befizetés jóváírását követően automatikusan kiállított végszámla adatainak módosítására már nincs mód!

A befizetés előtt még lehetőség van az https://online.mhosting.hu oldalon bejelentkezés után az adatok módosítására (nevet, cégnevet ügyfélszolgálatunkon keresztül tudja módosítani). Ez a díjbekérőn automatikusan megjelenik ha ismét megnyitja azt.

Céges adatok esetén a díjbekérőn feltüntetésre kerülhet a kapcsolattartó személy neve is, de ebben az esetben ez már nem fog szerepelni a végszámlán, csak a megadott cégnév, cím és adószám.

Magánszemély adatok esetén (ha nincs megadva cégnév), akkor a megadott személynévre állítjuk ki a számlát.

E-számla
A díjbekérő jóváírásakor egy azt kiváltó hiteles elektronikus számlát állítunk ki. Az e-számla elektronikus formában érvényes, digitális aláírással és időbélyegzővel rendelkezik, minden tekintetben megfelel a magyar jogszabályi előírásoknak és a NAV formátum-követelményeinek. Az elektronikus aláírás hitelessége ezen leírás alapján ellenőrizhető.

Fizetési módok
Az alábbi online és offline fizetési módokat kínáljuk:

  • SimplePay online bankkártyás fizetés a SimplePay felületén, MasterCard, VISA, Visa Electron, Maestro és American Express kártyával  
  • PayPal online fizetés a PayPal felületén, PayPal fiókról vagy bankkártyával Solution Graphics
  • Banki átutalás vagy befizetés a CIB banknál vezetett 10701049-49390807-51100005 bankszámlára. Megjegyzésbe kérjük a díjbekérő sorszámát írja.
    IBAN bankszámlaszám: HU83-1070-1049-4939-0807-5110-0005
    SWIFT kód: CIBHHUHB
 

Official PayPal Seal
CIB Bank
MasterCard, Visa, Visa Electron, Maestro
PayPal