Magyar Hosting

Fizetési feltételek

Fizetési feltételek

A Websupport Magyarország Kft. weboldalain rendelhető szolgáltatásokat többféle módon, online és offline is kifizetheti, ezen az oldalon összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat.

A fizetés menete
A megrendelés során lehetősége van kiválasztani, hogy mely fizetési módot választja, ez a paraméter később is módosítható. A megrendelés leadása után egy díjbekérőt (proforma számlát) állítunk ki a szolgáltatások részleteivel és a fizetendő díjjal. A díjbekérő a rendelés után azonnal elérhető az ügyfélkapuból, valamint emailen is kiküldésre kerül. Online fizetési mód választása esetén a kifizetés az ügyfélkapuból megnyitott díjbekérőn szereplő fizetési linkre vagy gombra kattintva indítható. Átutalás választása esetén a díjbekérőn feltüntetett bankszámlaszámra utalással teljesíthető a kifizetés.
A befizetés megérkezésének regisztrálása online fizetés esetén automatikusan megtörténik a fizetési folyamat végén, átutalás esetén a banki forgalom kézi feldolgozása során, a bankszámlánkon történő jóváírást követően.

E-számla
A díjbekérő jóváírásakor egy azt kiváltó hiteles elektronikus számlát állítunk ki. Az e-számla elektronikus formában érvényes, digitális aláírással és időbélyegzővel rendelkezik, minden tekintetben megfelel a magyar jogszabályi előírásoknak és a NAV formátum-követelményeinek. Az elektronikus aláírás hitelessége ezen leírás alapján ellenőrizhető.

Fizetési módok
Az alábbi online és offline fizetési módokat kínáljuk:

  • CIB online bankkártyás fizetés a CIB Bank felületén, MasterCard, VISA, Visa Electron és Maestro kártyával CIB Bankártyás fizetés
  • PayPal online fizetés a PayPal felületén, PayPal fiókról vagy bankkártyával Solution Graphics
  • Banki átutalás vagy befizetés a CIB banknál vezetett 10701049-49390807-51100005 bankszámlára. Megjegyzésbe kérjük a díjbekérő sorszámát írja.
    IBAN bankszámlaszám: HU83-1070-1049-4939-0807-5110-0005
    SWIFT kód: CIBHHUHB
 

Official PayPal Seal
CIB Bank
MasterCard, Visa, Visa Electron, Maestro
PayPal