Magyar Hosting

Gyors és megbízható webtárhely

Megbízhatóan elérhető, gyors tárhelyet szeretnél?

Sokan keresik fel ügyfélszolgálatunkat panaszkodva arra, hogy jelenlegi tárhelyükön weblapjuk sokszor nem elérhető vagy nagyon lassú. Milyen okai lehetnek ennek?

Álom a biztonságos, gyors webtárhely?

Ha weboldaladat egy rendszergazdára vagy hosting cégre bízod, soha nem tudhatod, hova kerül. Egy laikus felhasználó nem veszi észre sem azt, ha honlapja egy távoli, külföldi szerveren csücsül, sem azt, ha ezer másik weboldallal együtt egy elavult technológiájú, túlterhelt szerverre kerül. Csak annyit érzékelsz mindebből, hogy a honlap lassú vagy gyakran nem elérhető. Természetesen lehet hiba még a szoftvereken való spórolás vagy rendszergazdák hozzá nem értése is, ha nem kezelnek vagy védenek ki technikai hibákat, támadásokat. Persze az is előfordulhat, hogy egyszerűen kinőtted jelenlegi tárhelyedet, előfizetésedet, és érdemes körülnézni új lehetőségek után. Nézzük meg, ezekben az esetekben  mi a jó választás!

Gyors, nagy elérhetőségű, biztonságos tárhely ismérvei

Szervereink a magyar Internet gerinchálózatának nevezett BIX központban működnek, ahol a leggyorsabb internetelérést tudjuk biztosítani ügyfeleinknek.  Szervereinken sem spórolunk, mindig új, jó minőségű gépeket vásárolunk és a legjobb szoftverekkel üzemeltetünk. Munkatársaink magasan képzett, tapasztalt szakemberek.  A szerverek elérhetőségére 99,5%-os garanciát vállalunk, melyet mindig messzemenően túl is teljesítünk!

Megbízható, gyors tárhely webshopoknak

Nem csak a keresőoptimalizálás, az ügyfelek elégedettsége miatt is fontos a gyors és mindig elérhető webshop. Az ügyfelek nem várnak, ha a betöltés lassú, továbbállnak. Ugyan így tesz a Google robotja is: negatívan értékeli a lassú betöltésű vagy sokszor nem elérhető weboldalakat, folyamatosan esik keresőoptimalizáltságuk, így látogatottságuk is. Minden perc számít, minden rosszul működő honlap anyagi veszteséget okoz tulajdonosának! Ne késlekedj, lépned kell!

 

Melyik webtárhely jó nekem?

Ha bizonytalan vagy a dolgodban, melyik tárhely csomag vagy szolgáltatási variáció lenne a legideálisabb számodra, kattints ide ingyenes online ügyfélszolgálatunk eléréshez! Szakértő tanácsokkal segítünk a legideálisabb tárhely kiválasztásában! Ha nem szívesen chatelsz, hívhatsz bennünket telefonon is a 06 1 700 2323 számon!

Abban azonban biztosak vagyunk, hogy a Websupport Magyarország Kft. EVO SSD tárhelye az elérhető leggyorsabbak egyike, a legújabb technológiákra építve, az élvonalba tartozik és egy kisvállalat számára is megfizethető áron elérhető. Kattints ide és nézd meg.

Tarhely.com

 

Official PayPal Seal
CIB Bank
MasterCard, Visa, Visa Electron, Maestro
PayPal