Magyar Hosting

Aktuális álláslehetőségek

Kik vagyunk mi?

Cégünk alapításakor azt a célt tűztük ki, hogy a hazai tárhelypiacon egy merőben új, a nyugati mintákat követő, az ügyfelek igényeit szem előtt tartó hosting szolgáltatót hozzunk létre. Kezdetben csak tárhely szolgáltatással foglalkoztunk, ma már azonban szerver bérlés, szerver hosting és VPS szolgáltatást is nyújtunk. Folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően 2017-re hazánk egyik leggyorsabb SSD VPS szolgáltatása is nálunk vehető igénybe.

Célkitűzésünk a kezdetek óta sem változott: széleskörű, professzionális hosting szolgáltatásokat nyújtani, kiváló szakemberekből álló csapatunk segítségével, elérhető áron mindenkinek.

 

Fiatalos légkör

Csapatunk többnyire fiatalokból áll, így nálunk teljesen természetes a jó hangulat, és a barátságos, közvetlen légkör. Fontos számunkra, hogy mindenki jól érezze magát nálunk, és nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy rendszeresen gazdagodjunk közös élményekkel, például izgalmas csapatépítők során. 

Megbecsülés

Úgy hisszük, hogy a magas színvonalú munka alapja, hogy csapatunk minden tagja megbecsülve érezze magát, nem csak anyagilag, hanem emberileg is. Mindenkire odafigyelünk, és mindenki véleménye fontos számunkra, hiszen jól tudjuk, hogy ez nélkülözhetetlen cégünk fejlődéséhez. 

Fejlődési lehetőségek

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy mindenki számára biztosítsuk a fejlődési lehetőséget saját szakterületén belül.  Legyen szó akár ügyfélszolgálati vagy rendszergazdai pozícióról,  továbbképzésekkel, szakmai előadásokkal, és online kurzusokkal is támogatjuk munkatársaink szakmai fejlődését.

 
Bon Apetit Ebédlőnk

Ebédlőnk és pihenőszobánk, ami közös főzések és szülinapozások színhelye is

Egyik szervetermünk

Az egyik szervertermünk

 
Bobozási Balatonalmádiban.

Bobozási Balatonalmádiban

Vizitúráztunk az Ipolyon

Vizitúráztunk az Ipolyon

 
Csapatépítő a Normafánál

Évente többször szervezünk céges csapatépítőket, itt épp koccintottunk

Egy munkaállomásunk

Egy munkaállomásunk

 

Kit keresünk a csapatunkhoz?

Téged keresünk, ha tudsz csapatban dolgozni, nem riadsz meg a kihívásoktól, munkádra igényes vagy és felelősségteljesen végzed. Nálunk mindent megtalálsz ami szakmai fejlődésedhez és céljaidhoz szükséges lehet, a támogató csapat, a megbecsülés, és a versenyképes fizetés mellett.

  • Magas szakmai színvonal
  • Megbízhatóság
  • Igényesség
  • Ügyfélbarát szemlélet
 

 

 

Official PayPal Seal
CIB Bank
MasterCard, Visa, Visa Electron, Maestro
PayPal