Magyar Hosting

Marketing szolgáltatások

Marketing megoldások az Ön vállalkozására szabva

Növelje bevételeit költséghatékonyan

 

Bízza vállalkozása marketingjét szakértőkre!

Szeretné ha weboldalát könnyebben megtalálnák a Google keresőben? Segítségre van szüksége Adwords, Facebook kampányok futtatásával kapcsolatban? Vagy komplex marketing megoldásra van szüksége? Forduljon hozzánk! Nagy tapasztalattal rendelkezünk fizetett kampányok menedzselését, weboldalak teljes körű SEO optimalizálást illetően, vállaljuk akár cége teljes körű marketing menedzselését is.

Kérem az ingyenes konzultációt!
Online marketing megoldások

 

Fizetett kampányok kezelése

Fizetett hirdetések kezelése

Költséghatékony Google Adwords és Facebook kampányok felépítése az alapoktól, a teljes körű menedzselésig és optimalizálásig. Kimutatható eredmények, rendszeres, részletes elemzések.

 • Google Adwords kampányok
 • Facebook kampányok
 • PPC kampányok optimalizálása
 • Remarketing és retargeting kampányok
 • Konkurencia elemzés
 • Tanácsadás

 

Marketing tanácsadás

Marketing tanácsadás

Segítségre van szüksége? Nem tudja melyik marketing megoldást érdemes használni? Segítünk! Hasznos, könnyen megvalósítható marketing tippek és javaslatok.

 • Személyre szabott javaslatok
 • Minden részletre kiterjedő tanácsadás
 • Gyakorlati tanácsok
 • Weboldalra vonatkozó javaslatok
 • Bevételnövelő tippek, trükkök

 

Hírlevél kampányok kezelése

E-mail marketing szolgáltatások

Bízza ránk a hírlevelek készítését, szövegezését, vagy akár az email cím adatbázis építést. Vállaljuk minőségi hírlevelek elkészítését, és mindent, ami a sikeres hírlevél-kampányhoz kell.

 • Legális email cím adatbázis építése
 • Hírlevelek megszövegezése
 • Hírlevél tervezés és design
 • Kiküldés és optimalizálás
 • Hírlevél kampányok menedzselése
 • Segítségnyújtás
 

Gyakori kérdések

 

Mennyibe kerül a szolgáltatás? 

Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk, mely előtt ingyenes konzultációra is lehetőség van, valamint felmérjük online megjelenését is marketing szempontból. Ennek során jobban megismerjük az Ön vállalkozását, ezáltal pedig minél jobb megoldást találhatunk a problémákra, igényekre.

Milyen feltételei vannak egy sikeres Google Ads vagy Facebook kampánynak? 

Sikeres online kampányok alapja a jól működő, marketing szempontból is jól optimalizált weboldal. A felmérés során erre is kitérünk, megvizsgáljuk hogy a jelenlegi honlap hogyan működik, min lehetne javítani design, struktúra, vagy épp tartalom szempontjából, felmérjük azt is, hogy miként hozhatna több rendelést, vagy ügyfelet. Mivel az online kampányok a weboldalra irányítják az érdeklődőket, ezért mindenképp fontos, hogy a weboldal is jól működjön, gyors legyen, és az érdeklődőket vásárlásra, rendelésre, vagy épp kapcsolatfelvételre ösztönözze. Amennyiben szükséges, a weboldallal kapcsolatos változtatásokat, fejlesztéseket akár mi is el tudjuk végezni.

Mikor térül meg a befektetett összeg? 

Online kampányok esetében a befektetett összeg megtérülésének ideje több tényezőtől is függ, például a versenytársak mennyiségétől, azok tevékenységétől, a vállalkozás által  vagy a weboldal minőségétől is. Ezeket a tényezőket mi figyelembe vesszük a kampányok megtervezésénél és kialakításánál, hogy a lehető legjobb eredményt tudjuk elérni. Jellemzően az online kampányokkal gyorsabban lehet eredményeket elérni, de ehhez a weboldalnak is jól kell működnie, tartalmilag és szerkezetileg is.

Weboldalához technikai segítségre van szüksége? 

Forduljon hozzánk! Weboldal karbantartás szolgáltatásunkat azért találtuk ki, hogy azoknak segíthessünk, akik technikai problémákkal szembesültek weboldalukkal kapcsolatban, vagy költöztetni szeretnék azt. Weboldal és bővítmények frissítését is vállaljuk, valamint weboldalának teljes körű optimalizálását, felgyorsítását, vagy akár biztonsági fejlesztését is. További információkért kattintson! 

Marketing szolgáltatásainkat a Vanguard Online Services Kft. segítségével biztosítjuk. 

Vanguard Online Services logó

Ingyenes konzultáció igénylése
Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma! Az árajánlat, az első konzultáció díjmentes. Az üzenet elküldése után 3 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!


 

 

Official PayPal Seal
CIB Bank
MasterCard, Visa, Visa Electron, Maestro
PayPal