Magyar Hosting

Rendszergazdai szolgáltatás webtárhelyedhez – minőség kedvező áron

Nálunk az ügyfél az első, a hosszú távú szolgáltatásban hiszünk – minőségi webtárhely a Magyar Hostingtól!

Gyakran előfordul, hogy a rendszergazdák nem elérhetőek, félmegoldásokat nyújtanak, nem megfelelően válaszolnak az ügyfelek kérdésire. Gyakran érzed, hogy idegen szavakkal, szakkifejezésekkel próbál elkápráztatni, esetleg a problémáiddal kapcsolatos kérdéseket eltussolni. Nos, mi hisszük, hogy nem az a kifizetődő ügyfélkezelés, ha ma egy drágább tárhelyet adunk el partnereinknek, mit amire szüksége van, sokkal inkább hiszünk abban, hogy a korrekt megoldások elégedett ügyfelekhez és hosszú távú kapcsolatokhoz vezetnek. Évek óta a magyar hosting piac szereplői vagyunk, célunk maradni is, nem csak holnap de évtizedek múltán is! Ez csak egy módon lehetséges: ha jó áron korrekt kiszolgálással, magas minőségű szolgáltatást nyújtunk.

Nem kapsz választ kérdéseidre webtárhelyeddel kapcsolatban?

Mi 24 órában, online chat eléréssel, telefonon vagy emailben állandóan rendelkezésedre állunk! Legyen az probléma, feladat vagy csak egy kérdés, minket megtalálsz!

Munkatársaink magasan képzett, tapasztalt szakemberek.  Ha bizonytalan vagy a dolgodban, melyik tárhely csomag vagy szolgáltatási variáció lenne a legideálisabb számodra, kattints ide ingyenes online ügyfélszolgálatunk eléréshez! Szakértő tanácsokkal segítünk a legideálisabb tárhely kiválasztásában! Ha nem szívesen chatelsz, hívhatsz bennünket telefonon is a 06 1 700 2323 számon!

Tarhely.com

 

Official PayPal Seal
CIB Bank
MasterCard, Visa, Visa Electron, Maestro
PayPal