Magyar Hosting

Viszonteladói ajánlataink fejlesztőknek és további partnereknek

Webfejlesztők, marketing ügynökségek, informatikai vállalatok és és egyéb vállalkozások számára többféle partneri lehetőséget kínálunk, az igényekhez és mérethez igazodóan.

Tárhely viszonteladói- és partnerprogram

Ha ügyfeleinek új weboldalhoz, online kampányhoz, applikációhoz vagy bármilyen más céllal rendszeresen szüksége van webtárhelyre, viszonteladói kedvezményes vagy jutalékos partnerprogramunk közül választhat.  Ismerd meg a lehetőségeket…

 

Legyen saját tárhelyszolgáltatásod

Ha százas nagyságrendű partnerednek szolgáltatsz webtárhelyet, vagy egy kevésbé elterjedt programnyelven fejlesztesz és ezért speciális szerverigényekkel rendelkeznek az alkalmazásaid, de nem kívánsz szerverüzemeltetéssel foglalkozni, bízd ránk szervered felügyeletét, velünk egy komplett rendszergazda csapatot kapsz a szervere(i)d üzemeltető hátteréül. Ez egy ideális ajánlat induló vállalkozásoknak, vagy már meglévő cégeknek, akik növekedni szeretnének, és új tevékenységgel bővíteni szolgáltatásaikat; valamint sok ügyféllel dolgozó webfejlesztőknek, ügynökségeknek is. A szerver beállításai, csomagok, korlátozások teljesen a saját igényeid szerint kerülnek kialakításra. Mindez beruházási költségek nélkül, tervezhető, fix havi díjjal. Nem kell saját szerverre költened sem fenntartanod, szoftvereket sem kell vásárolnod és telepítened, mi mindezt egyben nyújtjuk szolgáltatásunk keretében.

Tájékozódj a részletekről itt: Viszonteladói tárhelyek

 

Domain viszonteladás

Kedvező árakat, gördülékeny ügyintézést, automatizálási lehetőséget biztosítunk, magas belépési költség nélkül. Ismerd meg a részleteket…

 

Elégedett vagy a VPS szolgáltatásokkal és szívesen ajánlod ismerőseidnek?

Hálásak vagyunk érte, sőt az ajánlásod útján rendelt VPS egy teljes havidíját jutalékként neked adjuk. A jutalék felhasználható a saját VPS(ek) havidíjának fedezésére vagy számla ellenében forintban is kérhető a kifizetése.

Hogyan működik?

 

1 ⇒ CSATLAKOZZ
Csatlakozz a partnerprogramhoz

 
 

Csatlakozom

 

2 ⇒ VIDD HÍRÜNKET
Megkapod az egyedi ajánlói linked, amit kitehetsz a honlapodra vagy elküldhetsz a barátaidnak  
 

3 ⇒ RENDELÉS
Ha egy ismerősöd rendel az ajánlásod hatására, a rendelés után járó jutalékot jóváírjuk a partnerfiók egyenlegeden. 
 

4 ⇒ JUTALÉK
Ha a rendelt szolgáltatás aktív 95 nap múlva is, a jutalékod felhasználhatóvá, kifizethetővé válik

 

 

5 ⇒ KIFIZETÉS
A jutalékot használhatod a saját VPS finanszírozására vagy kérheted, hogy számla ellenében utaljuk el neked. 
 

Mennyi a jutalék?
A jutalék VPS ajánlás esetén a megrendelt VPS havidíja ÁFA nélkül. Nem a kedvezményes, első hónapra szóló díj, hanem a teljes havidíj. Tehát pl. egy SSD VPS 2 rendelése után 2.000 Ft jutalékot adunk.

 

GyIK

Akkor is kaphatok jutalékot, ha nincs semmilyen VPS előfizetésem?
Az ajánlói rendszert elsősorban saját ügyfeleink részére hoztuk létre, ezért valamilyen szolgáltatással rendelkezned kell nálunk, hogy csatlakozhass.

Akkor is jár a teljes jutalék, ha az ajánlásra érkező rendelés valamilyen akciós kezdőidőszakot tartalmaz, pl. 1 hónap nagyon kedvezményes VPS szolgáltatást?
Igen, ilyen esetben is a teljes jutalékra leszel jogosult és ugyanakkor válik felhasználhatóvá a jutalék, mint ha nem akciós lett volna a rendelés.

Befolyásolja a jutalék mértékét, hogy milyen időszakra adják le a rendelést, havi/negyedéves/ éves?
Nem, a rendelésben választott időszak nem befolyásolja a jutalék értékét, az mindig a havidíj összegével egyezik meg.

Miért csak a rendelés kifizetése után 95 nappal válik felhasználhatóvá a jutalék?
A jutalékokat azon szolgáltatások után tudjuk kifizetni, melyeket legalább 95 napig használ a megrendelőjük. Éves fizetési idejű szolgáltatásoknál ez csak nagyon ritka esetben nem teljesül, pl. ha valamiért ki kell zárni a szolgáltatási feltételek megsértése miatt. Havi fizetésű szolgáltatásoknál a 95 nap tipikusan azt jelenti, hogy legalább az első három hónapban használta és fizette a megrendelt szolgáltatást.

Számla nélkül nem tudtok utalni?
Nem. Ha nem vagy számlaképes, nem tudunk pénzben kiutalni jutalékot, de ebben az esetben is használhatod a saját VPS szolgáltatásaid finanszírozására az egyenleged.

Ha további kérdésed van, nézd meg az ajánlói Partnerprogram részletes kondícióit vagy keress bennünket.

CSATLAKOZOM  

 

Official PayPal Seal
CIB Bank
MasterCard, Visa, Visa Electron, Maestro
PayPal