Magyar Hosting

Dedikált Szerver

Szerverbérlet szolgáltatás

Ha nagy mennyiségű adatot kell tárolnia vagy sok felhasználót szeretne kiszolgálni, akkor Önnek jelentős szerverteljesítményre van szüksége.

Ha még nincs saját szervere, vagy a meglévő már nem kínál elégséges kapacitást, esetleg teljesen elavult, akkor fontolja meg, hogy egy nagyobb értékű beruházás helyett egyszerűen tőlünk bérel egy szervert.

Ha a Magyar Hosting szerverbérlet szolgáltatását választja, akkor elkerülheti, hogy drága és gyorsan avuló eszközben álljon tőkéjének egy része. Költséghatékonyan bérelhet kiváló minőségű hardvert és a szerver bérlés díja a szervertermünkben történő elhelyezés költségét is tartalmazza.

Vegyen le jelentős terhet, költségeket és kockázatot a saját válláról. Bérszervere bármilyen meghibásodása esetén a cserealkatrészt mi adjuk, a javítást mi végezzük, Önnek ki sem kell mozdulnia otthonából vagy irodájából.

 

Prémium Dell szerverbérlés

A Dell PowerEdge szerver konfigurációinkat úgy állítottuk össze, hogy Ügyfeleink megtalálják kínálatunkban a számukra megfelelő konfigurációt.

Dell S1

Dell PowerEdge R350 szerver
1db 3.4GHz Intel® Xeon® E-2334 CPU (4 mag, 8 szál)
16GB DDR4 ECC RAM
2x 2TB HDD
2x 1 Gbit/sec redundáns internetkapcsolat
1db fix IP cím

50 000 Ft / hó

MEGRENDELEM

Dell S2

Dell PowerEdge R350 szerver
1db 3.2GHz Intel® Xeon® E-2356GCPU (6 mag, 12 szál)
16GB DDR4 ECC RAM
2x 480GB SSD
2x 1 Gbit/sec redundáns internetkapcsolat
1db fix IP cím

64 000 Ft / hó

MEGRENDELEM

Dell S3

Dell PowerEdge R450 szerver
1db 2.4GHz Intel® Xeon® Silver 4314 CPU (16 mag, 32 szál)
32GB DDR4 ECC RAM
2x 480GB SSD
2x 1 Gbit/sec redundáns internetkapcsolat
1db fix IP cím

80 000 Ft / hó

MEGRENDELEM

 
Dell S4

Dell PowerEdge R450 szerver
2db 2.4GHz Intel® Xeon® Silver 4314 CPU (16 mag, 32 szál)
64GB DDR4 ECC RAM
2x 960GB SSD
2x 1 Gbit/sec redundáns internetkapcsolat
1db fix IP cím

96 000 Ft / hó

MEGRENDELEM

Dell S5

Dell PowerEdge R6515 szerver
1db 3.0GHz AMD EPYC 7313P
(16 mag, 32 szál)
64GB DDR4 ECC RAM
2x 960GB NVMe
2x 1 Gbit/sec redundáns internetkapcsolat
1db fix IP cím

104 000 Ft / hó

MEGRENDELEM

Dell S6

Dell PowerEdge R6515 szerver
1db 2.8GHz AMD EPYC 7543P
(32 mag, 64 szál)
128GB DDR4 ECC RAM
2x 960GB NVMe
2x 1 Gbit/sec redundáns internetkapcsolat
1db fix IP cím

148 000 Ft / hó

MEGRENDELEM

 

Dedikált szervereinkhez 1 db publikus IP címet biztosítunk ingyenesen. További kiegészítő IP címéket felár ellenében tudunk nyújtani.
A feltüntetett árak 1 éves, határozott idejű szerződés esetére vonatkoznak. A fenti árak nettó árak, az Általános Forgalmi Adót (ÁFA) nem tartalmazzák.

 

Béreljen cégének szervert

Jelentős megtakarítást érhet el, ha vállalkozása szerverét tulajdonlás helyett csak bérli, melyet szolgáltatás költségeként azonnal elszámolhat. Így nem kell egy összegben előre fizetnie, és nem kell a számviteli szabályok által előírt – évekig tartó avulási rend szerint – várnia beruházása költségeinek leírhatóságát. Aktuális üzleti terve és piaci pozíciója szerint rugalmasan alakíthatja mindenkori internetes infrastruktúráját.

Számoljon tovább

A tőkeigényes beruházás elkerülésén túl a szerver bérlés egy csomagban szélessávú internetkapcsolatot, szervertermi elhelyezést, hardverüzemeltetést és -felügyeletet, karbantartást és szükség esetén gyors és ingyenes javítást is kap. Olyan szolgáltatási csomagot nyújtunk, amely egy hatékonyan kiszervezhető ügyviteli terület szükségleteit fedi le megbízható módon.

 

Segítség a választásban Ha nincs tisztában vele, hogy igényeinek milyen rendszer lenne a legmegfelelőbb, keressen minket, szakértő kollégáink állnak rendelkezésére.

Rugalmas konfiguráció Nem kell kompromisszumot kötnie. Szervere paramétereit igényeihez szabhatja, sőt aktív szolgáltatás esetén is lehetséges a bővítés.

Segítőkész ügyfélszolgálat Ügyfélszolgálatunk várja hívását, illetve emailen is kereshet minket, és biztosan választ kap kérdésére!

 

Gyors beüzemelés Megrendelt bérszerverét az első díjrészlet rendezése után akár 24 órával üzemképesen adjuk át Önnek.

Megbízható eszközök Tapasztalatunk megerősíti alapvetésünket, hogy kiváló szolgáltatást csak elsőosztályú berendezésekkel lehet nyújtani.

Ingyenes javítás Ha szerverében egy alkatrész meghibásodik, szervizünk a lehető leggyorsabban cseréli a problémás komponenst.

 

Kiszámíthatóság Gyorsan, tőkebefektetés nélkül juthat jelentős hálózati infrastruktúrához. A költség fix, és a váratlan karbantartási kiadások elkerülése garantálja a pénzügyi terv tartását.

Partnerség A szerverüzemeltetés bizalmi kérdés. Az Ön ügyfelei hálózatunkon keresztül érik el az Ön szolgáltatásait. Tudjuk, hogy megbízhatóságunk az Ön jó hírnevének záloga.

Nagy sávszélesség Ügyfeleink számossága és kiterjedt szerverparkunk okán jelentős sávszélesség kapacitással rendelkezünk, így szervere elérése mindig gyors lesz.

 

Official PayPal Seal
CIB Bank
MasterCard, Visa, Visa Electron, Maestro
PayPal